Previous
Next

Termeni și condiții:

# Ziua de cazare începe la ora 15.00 și se încheie la ora 12.00 a zilei următoare. În cazul în care, în ziua plecării, spaţiul/spaţiile de cazare va/vor fi ocupat(e) până la ora 18:00, oaspetele  va plăti Hotelului contravaloarea a 50% din preţul stabilit pentru ziua de cazare, iar după ora 18:00 va plăti 100% din preţul stabilit pentru ziua de cazare.

#În cazul în care turistul, din motive independente de el, nu poate veni în perioada rezervată, cu înțelegerea ambelor Părți, se poate compensa cu o altă perioadă (în aceleași condiții, excepție făcând perioada sărbătorilor și a ofertelor speciale). Acest lucru trebuie anunțat în scris (office@monterai.ro) cu cel puțin 36 de ore înainte de data inițială de check-in.

#În cazul în care turistul nu dorește să onoreze rezervarea și anunță cu minim 30 zile această situație, acesta va pierde avansul plătit și rezervarea  se va anula.

# Taxa de promovare a stațiunii  de 1 leu/persoană/zi  și taxa  de salvamont de 2 lei/persoană/zi   sunt stabilite prin Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Brașov nr. 250/2019 și se achită separat la Recepția hotelului. La cerere, se poate introduce pe factură.

#Reclamațiile formulate direct de către oaspeți înainte de check-out, vor fi soluționate pe loc de către persoanele delegate din partea Complexului. Reclamațiile ulterioare adresate în scris/prin email în termen de maxim 2 zile lucrătoare de la check-out, vor fi analizate de către reprezentanții Complexului, care  va răspunde oaspetelui  în scris punctul de vedere în termen de 2 zile de la primirea reclamației. Eventualele litigii pe care părţile nu le pot soluţiona pe cale amiabilă vor fi rezolvate în faţa instanţelor de judecatã competente material.

#Complexul nu va fi responsabil pentru pierderile sau daunele produse oricărui articol/bun adus în incinta acestuia și neplasat în custodia reprezentanților săi de către oaspete sau orice altă persoană autorizată în acest sens.

#Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele daune produse oaspeților datorită consumului de produse procurate de aceștia din afara Complexului.

#Daunele produse de către  oaspeți asupra bunurilor din incinta Complexului Monterai vor fi constatate de către ambele părți și vor fi acoperite integral într-un termen agreat de comun acord.

#Rezervările negarantate vor fi reținute până la ora 18:00 (ora locală) din ziua sosirii și eliberate în mod automat după această oră, cu excepția cazului în care rezervarea este garantată cu un card valabil la data rezervării sau o plată anticipată. În caz de neprezentare, hotelul își rezervă dreptul de a reține suma aferentă primei nopți și de a elibera camera pentru restul perioadei rezervate.

#Facilități pentru copii: Primul copil cu vârsta cuprinsă între 0 și 6 ani beneficiază de gratuitate, fără pat suplimentar.  Al doilea copil cu vârsta cuprinsă între 0 și 6 ani, cu 2 adulți în cameră, achită 50% din tariful unui adult și beneficiază de pat suplimentar. Copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani, cu 2 adulți în cameră, beneficiază de reducere 50% la cazare,  cu pat suplimentar inclus. Copiii peste 12 ani achită integral cazarea și masa.

#Puteți primi musafiri în camera dumneavoastră între orele 8.00 – 22.00, fără costuri suplimentare. În cazul în care primiți oaspeți în intervalul 22.00 – 8.00, aceștia vor trebui să achite diferențele de tarif și să se înregistreze la recepție, prin completarea fișei de cazare.

#Pentru plata serviciilor sunt acceptate cărţile de credit (Visa, Mastercard, Maestro), plata numerar (RON), prin transfer bancar (pentru facturare, vă rugam să prezentați la cazare OP-ul vizat de bancă) sau tichete/vouchere de vacanță.  În acest ultim caz, vă rugăm să țineți cont că este obligatoriu ca titularul tichetelor/vouchere-lor de vacanță să fie persoana care beneficiază de serviciile de cazare, urmând ca facturarea să se facă doar pe numele acestei persoane (titularul tichetelor/voucher-elor de vacanță).

#Fumatul tradițional și țigara electronică nu sunt permise în incinta camerelor și în spațiile publice din cadrul Complexului, conform legislației aplicabile în vigoare. Complexul are amenajate spații pentru fumători în aer liber.

# Complexul Monterai permite cazarea animalelor de talie mică și medie, iar acest lucru se va face prin prezentarea la sosire a certificatului național/internațional de sănătate (cu toate vaccinările incluse). Taxa de cazare este de 30 de lei/zi /animal de talie mică și medie, respectiv de 50 de lei/zi/animal de talie mare. În cadrul restaurantelor, al zonei de SPA și al sălii de conferință nu este permisă intrarea cu animale de companie de nicio mărime sau specie, cu excepția câinilor ghid pentru persoanele nevăzătoare.

#Puteți invita pe oricine să servească micul dejun cu dumneavoastră, însă este obligatoriu ca fiecare persoană invitată să achite contravaloarea acestuia, să respecte normele de comportament și să aibă o ținută decentă. Pentru oaspeții care nu sunt cazați în hotel, micul dejun costă 30 lei/persoană.

#Vă aflați în baza noastră de date, pentru că ați avut încredere în noi și ați achiziționat serviciile noastre. Intră în responsabilitatea noastră modul în care avem grijă de datele dumneavoastră personale pe care ni le-ați pus la dispoziție. Prelucrăm datele cu caracter personal exclusiv în scop contractual și legal, pentru a putea răspunde solicitărilor dumneavoastră, iar în cazul în care v-ați dat un acord expres în acest sens, și în scop de marketing direct (informații referitoare la produsele și serviciile noastre, invitații la evenimente, pentru a fi în permanență la curent cu oferta noastră de servicii și pentru a vi le putea oferi întotdeauna prompt și la un înalt nivel de calitate). Datele dumneavoastră personale, pentru care v-ați dat acordul de prelucrare, NU vor vi trimise către partenerii noștri contractuali. Comunicăm datele dumneavoastră doar către autorități publice, pentru îndeplinirea obligațiilor legale. Metodele de comunicare folosite vor fi prin: e-mail, telefon / fax, servicii de poștă.

#Recepția este deschisă între orele 08.00 și 22.00.

#Restaurantul este deschis între orele 8.30 și 22.30. Micul dejun este servit între orele 8.30 și 10.30, dejunul între 12.30 și 15.30, iar cina între 19.00 și 21.30.

#Accesul oaspeților și al furnizorilor la parcare este gratuit. Capacitatea parcării Complexului este de cca 80 de locuri.

#Bunurile uitate de către oaspeții noștri în interiorul Complexului și găsite de către angajații Complexului vor fi depozitate la Recepție și vor fi păstrate maxim 6 luni de la data găsirii. În cazul în care putem identifica proprietarul bunurilor respective, îl vom contacta pentru a reintra în posesia lor.

#Informațiile solicitate clienților care beneficiază de serviciile Restaurantului Monterai pe terasa acestuia, respectiv numele, prenumele și numărul de telefon, sunt solicitate în conformitate cu prevederile legale în vigoare pe durata stării de alertă și vor fi folsite doar în cadrul unei eventuale anchete epidemiologice de către instituțiile abilitate. Nu păstrăm și nu folosim aceste date în alt scop.