Restaurant Monterai

Restaurantul Monterai organizează evenimente  într-unul dintre cele mai frumoase şi dorite decoruri din Braşov. Vă punem la dispoziție 3 spații distincte: sala mare, un salon  mai mic și zona de mic dejun /pauză de cafea, astfel încât putem găzdui diferite tipuri de evenimente.

Sala mare a restaurantului are suprafața de cca 420 mp și o capacitate de până la 240 de persoane. Este caracterizată de un stil unic, care combină marmura, lemnul și pielea. O contribuție importantă la farmecul sălii se datorează șemineului decorativ de lângă ringul de dans. Picturile, perdelele decorative de brocart, ceasul cu pendul și sfeșnicele completează această imagine idilică. Pentru a respecta stilul sălii, am decorat mesele și scaunele, adăugând o notă festivă spațiului. De-a lungul timpului, sala mare a fost foarte apreciată de către oaspeții noștri pentru organizarea evenimentelor speciale.

Salonul de la primul etaj al restaurantului păstrează stilul sălii mari. Are suprafața de 141 mp și o capacitate de până la 60 de persoane. Este ideal pentru organizarea unor evenimente de dimensiuni mai mici.

Tot la primul etaj al restaurantului, se află și zona de mic-dejun/pauză de cafea cu o suprafață de 38 mp.  Acest spațiu are un stil aparte, oferind o atmosferă intimă și caldă. Suprafața vitrată mare conferă acces la panorama asupra Complexului.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să vizionați panorama 3D a fiecărei zone în parte.