Previous
Next

Complexul Monterai vă oferă cadrul ideal pentru relaxare și mindfulness, în mijlocul naturii.

Hora brazilor din jurul Complexului vă invită și vă așteaptă, iar noi vă sugerăm o listă de metode de wellbeing:

plimbare/alergare și relaxare în aerul tare de munte,

relaxare prin masaj în zona noastră de lounge,

închiriere de biciclete, schiuri & snowboard,

menținerea formei în sala de fitness a Complexului,

activități outdoor cu ATV-uri/snowmobile,

purificare în sauna noastră.

Orice ați alege pe perioada cazării,  nu uitați să anunțați Recepția, pentru  programarea masajului/saunei contra-cost,

pentru accesul la celelalte servicii și discounturile active.

Accesul la locul de joacă pentru copii, la zonele de fitness și lounge este gratuit pentru toți oaspeții Complexului.

Vă așteptăm și vă dorim un sejur binefăcător!

 

Recepție 0268 262 335 

Sauna uscată vă oferă posibilitatea de a elimina stresul, de a vă energiza organismul și de a vă crește imunitatea. Vă recomandăm folosirea saunei și după antrenamentele fizice efectuate în sala noastră de fitness sau în aer liber, reducând semnificativ riscul de a dezvolta febra musculară.

Beneficiile saunei umede sunt incontestabile, de aceea vă invităm să profitați de sauna noastră în timpul sejurului dumneavoastră la Monterai.

Capacitatea saunei este de maxim 4 persoane.

Înainte de utilizare, vă rugăm să anunțați Recepția, pentru a fi efectuate pregătirile necesare, și vă recomandăm să citiți instrucțiunile afișate la intrarea în saună.

Accesul la saună se face contra-cost, cu excepția cazurilor în care face parte din pachetele speciale oferite de hotel.

Masajul este o sursă importantă de relaxare și o metodă de tratament, în același timp. Acum, aveți acces foarte ușor la acestea, printr-o simplă programare la Recepția hotelului nostru.

Fie de relaxare, terapeutic, de întreținere, anticelulitic, pentru stimularea reflexelor sau pentru slăbit, masajul este una dintre marile bucurii ale vieții.

Știați că o ședință de masaj de 60 de minute are asupra organismului aproape aceleași efecte ca un somn de 7-8 ore? 

Masajul la Monterai se efectuează într-o atmosferă aparte, pentru ca dumneavoastră să beneficiați de toate efectele acestuia. Zona de lounge vă stă la dispoziție, înainte și după masaj.

Ședințele sunt contra-cost, iar pentru a efectua pregătirile necesare este necesară programarea ședinței de masaj, prin urmare vă rugăm să anunțați Recepția din timp, de regulă programarea efectuându-se cu o zi înainte. 

Zona de lounge este accesibilă gratuit tuturor oaspeților noștri. 

Cu gândul la bunăstarea dumneavoastră, am creat acest spațiu pentru a vă oferi momente de relaxare, cu acces vizual spre pădurea de lângă Complex.

O mini-grădină zen vă întâmpină încă de la intrare, susurul apei curgătoare și lumânările aprinse introducându-vă în atmosfera relaxantă.

Zona este destinată exclusiv relaxării, putând fi folosită înainte sau după saună, masaj, după activitățile sportive, sau în compania unei cărți bune, în orice moment al zilei. 

Deși acest spațiu este accesibil tuturor oaspeților noștri, are caracteristici care vă asigură un anumit grad de intimitate.

Pentru a vă bucura de toate beneficiile zonei de lounge, vă recomandăm să anunțați anterior Recepția.

Zona de fitness oferă oaspeților Monterai posibilitatea efectuării unor exerciții fizice, fie că acestea fac parte din programul zilnic, fie sunt ocazionale.

Pentru amatori, punem la dispoziție și o masă de ping-pong, spre bucuria iubitorilor acestui sport.

Sala are  dimensiuni generoase, suprafața vitrată oferind accesul la zona verde din proximitatea Complexului.

Zona de fitness este dotată cu vestiar și duș, pentru o cât mai bună desfășurare a activităților specifice.

Accesul este gratuit pentru toți oaspeții hotelului, dar vă recomandăm să anunțați din timp Recepția, pentru a vă bucura de toate beneficiile acestui spațiu.

Locul de joacă în aer liber a devenit, de-a lugul timpului, un punct de atracție pentru familiile cu copii care aleg sejururi la Monterai, oferind accesul la diverse jocuri și activități. Locul de joacă este situat în centrul Complexului, fiind ușor accesat din Vila 1, pe care o înconjoară,  dar este accesibil gratuit tuturor oaspeților noștri.

Curtea interioară a Complexului este foarte generoasă și oferă suficient spațiu și pentru alte sporturi (badminton, șotron, ping-pong) și activități (concursuri, concerte, expoziții etc.).

Focul de tabără reprezintă un alt punct de atracție pentru oaspeții de toate vârstele, adunând în jurul lui întotdeauna multă veselie și aducând un plus de strălucire și magnetism serilor petrecute la Monterai. Focul de tabără este organizat contra-cost, cu excepția situațiilor când este inclus în pachete și oferte speciale.