• Cazare

  Vă punem la dispoziţie 12 vile, ce se remarcă prin amenajări şi decoraţiuni deosebite.

  Va oferim un ridicat grad de confort şi siguranţă, o atmosferă relaxanta şi condiţii speciale de cazare.

  Toate camerele sunt dotate cu mobilier de inalta calitate precum si fotolii/canapele din piele, TV/LCD, frigider- minibar, cabină de duş/jacuzzi, uscător de păr.

  Fiecare vilă dispune de spaţiu verde, terasă la parter şi balcoane la etaje, oferind accesul la o minunată privelişte asupra Poienii Mici.

  Va oferim parcarea pazita în curtea interioară a complexului.

  Read More
 • Restaurant

  Vă aşteaptă într-un decor minunat să degustaţi specialitatile maestrului bucătar.

  Putem organiza petrecerile Dvs. fie acestea nunţi, botezuri, banchete sau diverse aniversări, într-unul dintre cele mai frumoase şi idilice decoruri din Braşov. Sala mare cu o capaciate de pana la 300 de persoane are un stil elegant îmbinând lemnul cu marmura şi mobilierul din piele. O contribuţie importantă la farmecul sălii o are şemineul decorativ din apropierea ringului de dans. Picturile, draperiile decorative din brocart, ceasul cu pendulă şi sfeşnicele întregesc o imagine idilică.

  Sala mică de la primul etaj are o capaciatate de până la 60 de persoane si este perfecta pentru aniversari sau petreceri pentru un numar de persoane mai restrans.

  Read More
 • Sala de conferinte

  Are o capacitate de până la 160 de persoane.

  Un plus de eleganţă aduc materialele ce decorează sala, spoturile, şemineul, draperiile din brocart.

  Este dotată cu flipchart, ecran de proiecţie şi retroproiector, pupitre individuale şi pupitru pentru orator, 5 LCD-uri în serie, DVD, acces gratuit la internet wireless si acces la terasă cu panoramă asupra Poienii Mici.

  Cele două balcoane ale sălii invită participanţii la un moment de relaxare, oferindu-le cea mai frumoasă panoramă asupra Poienii Mici.

  Read More