Previous
Next

Restaurant Monterai

                                           Restaurantul Monterai organizează evenimente  într-unul dintre cele mai frumoase şi dorite decoruri din Braşov.                                                                                 Vă punem la dispoziție 3 spații distincte: sala mare, un salon  mai mic și zona de mic dejun /pauză de cafea,                                              astfel încât putem găzdui diferite tipuri de evenimente.

Sala mare a restaurantului are suprafața de cca 420 mp și o capacitate de până la 240 de persoane. Este caracterizată de un stil unic, care combină marmura, lemnul și pielea. O contribuție importantă la farmecul sălii se datorează șemineului decorativ de lângă ringul de dans. Picturile, perdelele decorative de brocart, ceasul cu pendul și sfeșnicele completează această imagine idilică. Pentru a respecta stilul sălii, am decorat mesele și scaunele, adăugând o notă festivă spațiului. De-a lungul timpului, sala mare a fost foarte apreciată de către oaspeții noștri pentru organizarea evenimentelor speciale.

                  Salonul de la primul etaj al restaurantului păstrează stilul sălii mari. Are suprafața de 141 mp și o capacitate de până la 60 de persoane.                              Este ideal pentru organizarea unor evenimente de dimensiuni mai mici.

Tot la primul etaj al restaurantului, se află și zona de mic-dejun/pauză de cafea cu o suprafață de 38 mp.  Acest spațiu are un stil aparte, oferind o atmosferă intimă și caldă. Suprafața vitrată mare oferă acces la panorama asupra Complexului.

Nunta voastră la Monterai

Începeți o nouă etapă în povestea voastră de dragoste într-un spațiu feeric din Poiana Brașov, unde dorințele se transformă în realitate!

              Descoperiți beneficiile pe care Complexul Monterai vi le oferă: spații generoase pentru cazare și petrecere, fețe de masă și huse pentru scaune,                                        apartamentul nupțial cu mic dejun inclus, degustarea meniului ales, posibilitatea oficierii cununiei religioase în aer liber,                                      plimbarea romantică în stațiune cu trăsura trasă de cai, tarife speciale de cazare pentru nuntași, parcare gratuită pentru toți nuntașii.

                              Sala mare a Restaurantului Monterai oferă invitaților cadrul ideal pentru o nuntă modernă, exclusivistă, cu stil și rafinament.                                   Oricine dorește se poate bucura de avantajele oferite de terasa  restaurantului nostru, care oferă accesul la o priveliște minunată asupra Poienii Mici.  Terasa poate deveni, la dorința voastră, spațiul perfect pentru organizarea cununiei religioase în aer liber.

            Sala mică a Restaurantului Monterai a fost concepută pentru evenimente  de medii și mici dimensiuni, cu o capacitate de până la 60 de persoane.             Stilul și rafinamentul din Sala mare se regăsesc și aici, pentru ca voi să aveți parte de aceleași beneficii,  indiferent de dimensiunea evenimentului.