Restaurant

Restaurantul Monterai este amenajat si dotat corespunzator, astfel se pot organiza intr-un cadru deosebit mese festive cu meniuri deosebite, ce satisfac cele mai rafinate gusturi.

Fie ca doriti sa degustati specialitati ale bucatariei internatioale, fie specialitati locale romanesti, simturile va vor fii incantate de bogatia gustului desavarsit cu mirodenii atent selectionate.

Sala mare cu o capaciate de pana la 300 de persoane are un stil elegant îmbinând lemnul cu marmura şi mobilierul din piele. O contribuţie importantă la farmecul sălii o are şemineul decorativ din apropierea ringului de dans. Picturile, draperiile decorative din brocart, ceasul cu pendulă şi sfeşnicele întregesc o imagine idilică.

 

Sala mică de la primul etaj are o capaciatate de până la 60 de persoane si este perfecta pentru aniversari sau petreceri pentru un numar de persoane mai restrans.

Va asteptam sa savurati specialitatile maestrului bucatar incercand diversitatea culinara traditionala si internationala a bucatariei noastre.

 

Evenimente

Putem organiza petrecerile Dvs. fie acestea nunţi, botezuri, banchete sau diverse aniversări, într-unul dintre cele mai frumoase şi idilice decoruri din Braşov.

Pregatiti-va pentru un adevarat festin cu meniuri atent selctionate si preparate totul pentru ca evenimentul dumneavoastra sa devina un real succes.